Policia spanjolle kanë gjetur 57 copa të bananeve artificiale të cilat përmbanin shtatë kilogramë të përziera me banane të vërteta, me 10 kilogramë të tjera të paketuar anë kuti kartoni. Bananet e rreme janë gjetur gjatë një operacioni në qytetet bregdetare të Malaga dhe Valencia të dielën.