Kohëve të fundit ajo është në qendër të vëmendjes mediatike, pasi tashmë ajo ka marrë statusin e Zonjës më të rëndësishme të Amerikës.

Melania Trump, dikur modele, ka treguar gjithmonë stil dhe elegancë në çdo paraqitje të saj përkrah bashkëshortit.

Ndërsa se si ka ndryshuar ajo dhe sa e kanë ndryshuar Zonjën Trump operacionet plastike shikoni fotot më poshtë.

 

tt_1479103913-4127823