Bota mund të jetë një vend i rrezikshëm, sidomos për vajzat, por duket se prindërit rusë kanë shkuar shumë larg kur bëhet fjalë për mbrojtjen e tyre.

Angelica Kenova pothuajse kurrë nuk del nga shtëpia e saj, edhe kur kjo ndodhë ajo është cdo herë e shoqëruar gjithmonë nga truporet. Arsyeja e kësaj është se prindërit e saj konsiderojnë që ajo është aq e bukur sa që vetëm në këtë mënyrë mund ta mbrojnë atë.

“Përderisa unë isha duke u rritur, prindërit e mi më trajtonin si princeshë të vërtetë dhe nuk më lini të dilja jashtë vetëm, apo me djem dhe për këtë arsye unë nuk jam njësojë si vajzat e tjera. Kështu që unë tani nuk jam në gjendje të jetojë një jetë normale, jam si një kukull”, thotë Angelica.

Gjithashtu ajo ka theksuar se në trupin e saj nuk ka ndërhyrje kirurgjike për të ndryshuar trupin e saj dhe se çdo gjë në të është krejtësisht natyrore.

angelica-kenova-3

15391156_1162592507129788_3213270047398560043_n

13887115_1054051557983884_6208479767461108283_n-480x480

sucesdrz-480x480

29133f3100000578-3097126-image-a-1_1432629872883-320x480 fu

big-5sawp98