Këto çizme deri tek kyçi janë fiksimi i momentit të stilistëve

Kur filluat të bënit blerjet e këtij dimri, me siguri diku ju ka kapur syri një palë çizme deri tek kyçi në ngjyrë të kuqe dhe me siguri keni menduar: “Jooo… Do të duken çuditshëm.” Ah sa gabim keni bërë!

Sepse momentalisht, vështirë të gjesh një ekspert të modës në Instagram që nuk i ka një palë të tilla në gardërobë.

Çizmet e kuqe deri tek kyçi madje po sfidojnë edhe shapkat e famshme me konturë pellushi, që ishin më të suksedshme në rrjete sociale përgjatë këtij viti.

Stilistët kanë treguar që ato mund ta bëjnë elegante edhe një veshje të mërzitshme dhe për më tepër, janë një perfekte për periudhën festive ë fundvitit.

a4cb0aee936a54fa7bd4c7dd0f712e49 f7f036483f2a87730a81fd735574eb54 651fa87292c73700db301500cf74cbd6 f30f552f6561c88c991389bd6259464c img_6331 3308a4719a8b32093245cc365054c207 img_6221