Kanceri është sëmundja që po shqetëson më së shumti mjekësinë.

Kështu që mënyra e shëndetshme e jetesës mund edhe ta parandalojë atë.

Mund të mos i hiqni krejtësisht nga shujtat apo menyja juaj ushqimore, por të paktën mund t’i kufizoni në përdorim.

Këto janë disa nga ushqimet më kancerogjene që duhet ti shmangni:

  • Vajrat e ngopura dhe yndyrat e hidrogjenizuara
  • Mielli i përpunuar dhe sheqeri i bardhë
  • Patatinat e skuqura
  • Alkooli
  • Ëmbëltuesit artificialë dhe konservues
  • Mishrat e konservuar
  • Koncentratet në gjelle e ushqime tjera