Forcat Speciale të Policisë së Kosovës të njohura si ROSU mbrëmë edhe një herë janë rikthyer në kufirin Kosovë-Serbi.

Këto forca u mobilizuan me armatim të rëndë dhe ia mësyn pikës kufitare Jarinë që ta ndalin trenin serb, që ilegalisht tentonte të hynte në Kosovës.

Shumë qytetarë të Kosovës janë shprehur edhe njëherë krenar me njësitin elitë të Policisë së Kosovës.

Ata ishin në kufi, por trenin nuk lëvizi më larg se në Rashkë (Serbi). Pastaj  nga Vuçiçi ju është dhënë urdhër që treni të kthehet në Beograd.

auto_unnamed_11484434573

auto_rosuarjaa1484422844

auto_rosujkar1484422847