Gazeta Lajm raporton një fotografi, që ja  kanë dërguar banorë të fshatit Radushë të Shkupit, më së miri pasqyron degradimin dhe nënçmimin e pozitës së shqiptarëve në policinë e Maqedonisë. Banorët që na e kanë dërguar këtë foto, shkruajnë se  polici që po e shtyn pizgauerin është Shaban Xhelili, komandim i stacioni policor kufitar në Çashkë. Ai e shtyn pizgauerin e mbetur në Radushë për shkak të defektit. Mirëpo në vend që ai si epror të drejtojë veturën, kurse polici ta shtyjë, ndodh e kundërta – eprori shqiptar e shtyn veturën, kurse polici maqedonas e drejton. Mjerim!

untitled-11