Konventa Kombëtare Zgjedhore e Lëvizjes Socialiste për Integrim shpalli rezultatet për drejtuesit e lartë. Kështu, zv.kryetar i LSI-së u rizgjodh Petrit Vasili.

Luan Rama dhe Kejdi Mehmetaj u rikonfirmuan si nënkryetarë të kësaj force politike, duke mposhtur në këtë garë deputeten Silva Caka.
Sekretar i Përgjithshëm u zgjodh Indrit Brahimllari.

Konventa zgjodhi edhe delegatët e Këshillit Drejtues të LSI-së, ku 30% e tyre janë gra./Top Channel/