Hazbi Lika dhe Fatmir Dehari sapo kanë arritur në selinë e BDI-së në Reçicë të Vogël, raporton TetovaSot.

Arrdhja e Likës dhe Deharit është edhe mbështetje e madhe për liderin e BDI-së, ku siç mësohet Ahmeti tani ka nisur që të takohet me krahun e luftës.

Ky takim i kryesisë së BDI-së sot do të jetë takim vendimarrës për të ardhmen e vendit.

Nëse Ahmeti i jep mandatetet Zaevit do të formohet qeveria e re ku edhe do të realizohet gjuha shqipe si gjuhë zyrtare./TetovaSot/