Një ngjarje monstruoze po trondit qytetin e Kumanovës. Në polici, ditë më pare ka ardhur denoncimin se babai ka denoncuar vajzën e saj 12 vjeçare.

Sipas policisë F.D (24) ka denoncuar se mbesa e saj 12-vjeçare, i ka treguar se babai i saj M.D., 10 ditë më parë ka pasur marrëdhënie seksuale me të.

Vajza është kërcënuar që të mos tregoj për rastin. Në momentin kur F.D ka shkuar tek ata, fëmija ka filluar rrëfimin tmerrues, dhe më pas për rastin ka qenë e njoftuar edhe policia, përcjell “SHENJA”.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e plotë të rastit.