Lëkundje tërmeti me magnitudë 2.8 janë ndierë gjatë natës në vend.

Të dhënat nga Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit flasin për tërmet që është ndjerë në orën 00:24 të së dielës.

Epiqendra thuhet se ka qenë në Rrilë, 7 kilometra nga Lezha.