E djeshme dhe e sotmja janë ditë zie për ish kapitenin e Kombëtares Shqiptare, Lorik Canën. Ai ka humbur një prej njerëzve më të afërt e më të shtrenjtë, gjyshin e tij. Gani Vula njihet për kontributin e çmuar në nënshkrimin e Deklaratës Kushtetuese për Pavarësinë e Kosovës dhe gjithë ndihmën e ofruar në këtë aspekt.
Pas një sëmundjeje, për shkak të së cilës vuajti gjatë, ai është ndarë dje nga jeta.
Ngushëllime për familjen dhe gjithë shoqërinë shqiptare!