Ashtu siç mund të pritej, protesta e opozitës do të kthehej në një provë force për nga pikëpamja numerike.
Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, dhe ish-kryetari i këtij subjekti, Sali Berisha, thanë se ishin 600 mijë të pranishëm.

Për disa media kjo ishte një shifër e ekzagjeruar.

Disa portale pranë të majtës publikuan një video të filmuar nga lart për të dhënë një ide të pranisë së vogël të njerëzve. Më vonë PD publikoi video e saj të mitingut.

Për më shumë, shikojini ato më poshtë.