Një foto e rrallë po qarkullon nëpër rrjetet sociale, për të cilën pretendohet se është bë në vitin 2001, e që tregon Grubin në disponim të mirë, deri sa në rajonet e luftës binin ushtarët dhe martirët.

“Një foto e rrallë është siguruar ekskluzivisht nga portali Endacaku dhe tregon Artan Grubin gjatë kohës kur ishte zëdhënës i UÇK. Siç shihet edhe nga foto Artan Grubi ka dhënë një kontribut të madh gjatë kohës së luftës prandaj jo kot tani ai uluren nëpër tubime UÇK UÇK UÇK”, shkruan endacaku.ch.