R.M. (44) nga Manastiri është paditur penalisht, edhe atë tetë padil për ‘vjedhje të rëndë’ dhe dy padi penale ‘tentativë për vjedhje të rëndë’.

Ai dhe D.M. (20) të dy nga Manastiri janë raportuar për shkak të dyshimit edhe për një ‘vjedhje të rëndë’.

Policia kumtoi se vjedhjet janë kryer gjatë shtatorit dhe tetori të këtij viti në një zonë të Manastirit. Janë vjedhur para, prodhimi tekstili dhe artikuj ushqimor si dhe kanë shkaktuar dëme materiale prej 98 mijë denarësh.