Policia e Strugës ka dëbuar 11 shtetas të Shqipërisë, të cilët kanë qëndruar në një bujtinë të improvizuar te deponia në Strugë

Ekziston edhe mundësia se janë të lidhur edhe me zjarrin te deponia, informojnë nga Sektori për Punë të Brendshme-Ohër.

”Më 25 e këtij e muaji, shërbimi policor i ka hasur 11 shtetas shqiptarë te deponia në Strugë, ku ka ka pasur bujtinë të improvizuar, ku edhe kanë mbledhur hedhurina plastike. Të njëjtën ditë, për shkak të asaj se mund të jenë të përfshirë me rastin e zjarrit në Strugë, janë marrë në pyetje nga stacioni policor në Strugë’, thonë nga policia.

Përshkak të qëndrimit ilegal dhe konfimimit ilegal për punë, kompetentët u ka shqiptuar ndalesë për hyrje në Maqedoni në periudhën prej një viti. Të gjithë 11 personat, informohet, janë dërguar deri në kalimin kufitar. /Telegrafi