Pse të reklamoni tek ne?

Manastiri Lajm është agjensi kombëtare e lajmeve dhe ka ndjekës në të gjitha  trojet shqiptare, udhëhequr nga një staf profesional të cilët bëjnë të mundur që statistikat të lëvizin pozitivisht çdo ditë, njëherë, ne jemi të parët në implementimin e trendëve të fundit të teknologjisë informative. Neve jemi ndër të parët që kemi lansuar platformën e menaxhimit te reklamave e cila përveç tjerash karakterizohet me: reklamim me buxhet të ulët, mundëson targetimin e vendeve ku ju dëshironi të shfaqet reklama juaj si dhe monitorimin e reklamës suaj në kohë reale. Sektori i Marketingut do të fillojë me risi së shpejti, në ndër kohë ju mund të kontaktoni për të rezervuar oferten që ju përgjigjet për biznesin tuaj.