Pas paraqitjes disa muaj më parë, kompania McLaren ka publikuar fotografi të shumta të serisë së saj të kufizuar MSO Carbon Series LT.

15390686_570091779847698_4217673484750121003_n

Në fund të fundit, ky është modeli 675LT Spider të këtij brendi, i cili vjen me eksterier të bërë nga fibra të karbonit dhe një pamje të veçantë për dallim nga modeli standard

Carbon Series LT përmban 40 për qind më shumë fibra të karbonit sesa modeli standard 675LT dhe kjo seri vjen vetëm me 25 njësi, ku të gjitha prej tyre janë të shitura.

Fuqia e këtij modeli vjen nga motori 3.8-litër V8 Twin-Turbo me kapacitet prej 666 kuajfuqi.

McLaren MSO Carbon Series LT shpejtësinë nga 0 deri në 100 kilometra në orë e arrin për 2,9 sekonda, ndërsa atë maksimale deri në 320 km/h.

20161212101607918 20161212101553275 20161212101522943 15356756_570091773181032_4834816640271270430_n 15492129_570091776514365_1604268814658197868_n 20161212101611883 20161212101616484 20161212101621514 20161212101522943_2 20161212101621514_2

15390686_570091779847698_4217673484750121003_n