I menjëhershëm ka qenë reagimi i mediave serbe.

Pasi që sot në kuadër të Manifestimit Epopeja e UÇK-së i pari i Kosovës Hashim Thaçi paralajmëroi që së shpejti do të ndërrohet ligji për transformimin e FSK-së në Ushtrinë e Republikës së Kosovës, mediat serbe kanë reaguar menjëherë.

Portalet më të mëdha por edhe më serioze serbe, siç janë B92, Tanjug apo edhe RTS kanë raportuar gjerësisht për parlajamërimin e Thaçit.

Mediat serbe me tone agresive dhe decidive raportojnë për atë sesi Kosova ka vendosur të hyjë në projektin e formimit të Ushtrisë.

Në vijim disa ballina të këtyre portaleve serbe:

auto_2-11488746822 auto_Bildschirmfoto-2017-03-05-um-21.35.431488746639