KSHZ në seancën e sotshme, e cila ende nuk ka filluar, duhet të vendosë në parashtresat e ngritura nga LSDM dhe BESA.

Mbrëmë qindra mbështetës të OBRM-PDUKM-së ishin jashtë selisë dhe ishin të revoltuar nga rezultatet ende jo zyrtar nga KSHZ. /Telegrafi/