Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) së Republikës së Kosovës, ka njoftuar se sot janë proceduar pagesat për fermerët përfitues në kategorinë e subvencioneve.

“Janë proceduar edhe pagesat e radhës për subvencione në blegtori dhe sipërfaqe si dhe për qumësht. Vlera totale e pagesave të kryera sot është mbi 1.7 milion euro për mbi 2000 përfitues”, ka njoftuar MBPZHR-së në profilin saj në Facebook.

Listat e përfituesve mund ti gjeni KËTU.