Kryetari i PDK-së Kadri Veseli dhe bashkëshortjae tij Violeta Veseli, kanë ndarë një moment interesant e simpatik në momentin kur ata kishin shkuar për të votuar në shkollën fillore “Faik Konica” në Prishtinë.

Përderisa po prisnin në rend duke dhën informatat e nevojshme për të votuar, bashkëshortja e Veselit e lajmëroj tinëzisht të parin e PDK-së, se e kishe harruar mjetin identifikues, saktësisht letërnjoftimin. 

Megjithatë kjo nuk u mbajt fshehtë nga Veseli, i cili filloj të qeshë, duke thënë se edhe ai e ka harruar, madje duke shtuar se atij i falet, por jo edhe gruas së tij.

Ndiqeni këtë moment simpatik të tyre të transmetuar edhe live në “Tribunë Zgjedhore”.