Në Maqedoni sot do të jetë shumë i nxehtë ku temperaturat e mëngjesit do të sillen prej 14 deri 22 gradë gelsius kurse ajo e ditës prej 24 deri në 41 gradë celsius.
Edhe në Shkup do të kemi prani të diellit të fuqishëm dhe të ngrohtë kuse  temperaturat do të sillen prej 25 deri në 39 gradë Celsius.