Moti sot në Maqedoni do të jetë i ndryshueshëm dhe me periudha të kohëpaskohëshme me periudha me diell, ndërsa do të frzejë edhe një erë e lehtë juglindore.

Moti sot në Maqedoni do të jetë i ndryshueshëm dhe me periudha të kohëpaskohëshme me periudha me diell, ndërsa do të frzejë edhe një erë e lehtë juglindore.

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin prej -4 deri 1 gradë celcius, ndërsa ato ditore do të jenë në interval prej -1 deri 8 gradë celcius.

Në Shkup dhe rrethinë moti do të jetë i ngjashëm me temperatura ditore prej -1 deri 7 gradë celcius.