Ai se pari her kishte  futur në lojë Lionel Messin  dhe te gjithë reperat tjer  filluan  me 10 e art të Barcelones Messi.

Tash Gladiatori i repit Shqiptar goditi fort me këngen  Berlusconi  ku cdo goditje e tij është sikur bomb atomike , ai u kopjua meniher nga kolegu i ri Mozzik  ai vje me  Donald Trump ..