Portieri i Duisburgut, Mark Fleken është fytyra tragjike e kësaj jave në botën e futbollit

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në ndeshjen e Bundesliga 2 ndërmjet Duisburg dhe Ingolstad, ky fytyrë tragjike ishte portieri Mark Flaken.

Gjatë një kundërsulmi të Ingolstad, portieri la golin për të pirë uji, duke harruar portën e zbrazët e më pas duke pranuar gol qesharak.

Ai pas ndeshjes tha se nuk e di çfarë po mendonte në ato momente dhe thjeshtë shkoi për të pirë uji.