Ndonëse mjaft e re në moshë këngëtarja Enca Haxhia ka marrë vendimin se ka ardhur momenti të jetoj vetëm.

Përmes disa postimeve në SnapChat Enca ka treguar se në fillim të vitit tjetër do të shpërngulet tek shtëpia e saj e re në periferi në Tiranës duke lënë kështu qendrën e zhurmshme. Ajo është mjaft e lumtur me këtë vendim që ka marrë pasi në këtë mënyrë do të ketë mundësi të presë të gjithë miqtë e saj në shtëpinë e re si dhe të organizojnë festa të shumta së bashku./Gazeta Express/

e1_1482070047-8783624