Mbrëmë rreth orës 19 e 26 min në Stacionin Policor në Shkup, I.T. ka lajmëruar se në fshatin Saraj, në Shkup, në banesën në rrugën 20 e ka gjetur të vdekur mbesën e tyre S.A.(24) nga Tetova.

E njëjta ka qenë e gjetur e vdekur në banesë nga ana e gjyshit të tyre që dhunshëm e ka hapur derën.

Gjyshi dhe vëllezërit e tij kanë deklaruar se e njëjta ka qenë e sëmurë mentale.

Me urdhër të Prokurorit Publik trupi i vajzës do të dorëzohet për obduksion.