Klubi i gjeneralëve, Forumi Ballkanik për Siguri dhe Shoqata e veteranve dhe rezervistëve të mbrojtjes dhe sigurisë organizojnë në Shkup konferencë ekspertësh me temë ”Sfidat e tanishme të sigurisë”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas AIM-së, në konferencë do të prezantohen mendime dhe qëndrime të ekspertëve dhe autoriteteve, për sferën e sigurisë dhe mbrojtjes, mendime rreth perspektivave globale, rajonale dhe të vendit për sfidat e sigurisë dhe lëvizjet./Telegrafi/