“Një takim i organizuar nga shefi shtabit komunal Isni Jakupi ku prezent isht antari i kryesis qëndrore Blerim Bexheti kryetari komunës, shefat e shtabeve vendore dhe antaret a kshillave vendore te çdo fshati dhe funskionar aktivist të shumt”, thuhet në njoftimin e BDI – Saraj, shkruan portali rrugadrejt.com

Ndërsa, në fotografitë vërehet se si anëtarët e BDI-së as që e kanë mendjen çka folet në atë mbledhje, duke e mbajtur kokën poshtë, me çka shumëkush vlerëson se ato në këto mbledhje marrin pjesë prej zori./rrugadrejt.com/