Burri i paemëruar nga Changchung i Kinës, i ka dërguar të dashurës një buqetë të mbushur me bankënota yuan, që arrijnë vlerën e 1,400 euro.

Kartëmonedhat e mbështjella përgjysmë, janë vendosur në një letër dekorative, të zbukuruara anash me lule të bardha.

Buqeta bizare e mbushur me bankënota në vlerë të 1,400 eurove
Në këtë formë, ai ka dashur që partnerja tij të nisë vitin e ri me begati dhe gjithçka t’i shkojë mbarë.

Para në vend të luleve
Derisa shumë njerëz e kanë konsideruar si dhuratë ekstravagante, të tjerë kanë menduar se është banale dhe e pavend.

Punimi i dhuratës së pazakontë

“Nuk ka lule më të bukur se paratë” si dhe “është e tepërt dhe aspak normale”, janë dy komente të ndryshme lidhur me rastin.
Në-vend-të-luleve-i-dergoi-buqeten-ne-vlere-te-1400-eurove-foto-2

Në-vend-të-luleve-i-dergoi-buqeten-ne-vlere-te-1400-eurove-foto-4

Në-vend-të-luleve-i-dergoi-buqeten-ne-vlere-te-1400-eurove-foto-3