Universiteti i Tetovës (UT) përmes një komunikate për Telegrafi Maqedoni njofton se nesër në ora 10:00 në amfiteatrin nr. 109 të Fakultetit Ekonomik – UT do të mbahet prezantim për programin Fulbright Scholar për Studentët dhe Stafin Akademik.

Programi do të prezantohet nga përfaqësuesi i Ambasadës së SHBA-ve, Gazmend Ilazi. /Telegrafi/