Tani kur kanë mbetur edhe pak orë që ndërrimi i moteve të shënohet edhe në Prishtinë, sheshet e Prishtinës janë zbukuruar dhe përgatitur për pritjen e Vitit të Ri 2017, por aty nuk mungojnë as njerëzit që kërkojnë lëmoshë.

Viti i Ri ka mburritur në disa shtete të largëta të botës, si në Australi e Zelandë të re, ku me ndezje spektakolare të fishekzjarrëve qytetarët e këtyre ishujve pritën Vitin 2017.

Ne ua sjellim disa foto nga Sheshi “Nëna Terzë”, pak orë para ndërrimit të moteve.

 

auto_15823844_1389937144349977_1741213398_o1483203072

auto_15824507_1389937181016640_5302813_o1483203080