Gazmend Boletini, nipi i i Isa Boletinit, njëherësh përgjegjës në monumentin e kulturës “Kulla e Isa Boletinit” në Boletin, ka apeluar për bashkim tek partitë shqiptare në Maqedoni.

Postimi i plotë në Facebook:

Une jam mir kur asht mir Shqiperia… Apeloj tek partitë shqiptare ne Maqedoni per bashkim, se vetem te bashkuar mundemi ti realizojmë endrat tona dhe te gjyshve tan . Dhe asht momenti t’i bashkoni forcat dhe te luftoni per te drejtat e popullit shqiptar ne Maqedoni.
Ta zyrtarizoni gjuhen shqipe , dhe nese kjo nuk ndodh atehere para faktorit Maqedon do te dilni te dobet.