Nikolla Gruevski, në paraqitjen e tij në përvjetorin e Bashkimit të Rinisë së VMRO-DPMNE-së, ka provokuar liderin e LR-PDSH-së Ziadin Selën se nuk ka guxim që të lëshojë qeverinë.

“Përfshihet nga zjarri dhe nuk mund që të shuajë 40 ditë, këtu në Strugë. Maqedonas dhe shqiptarë nga Struga në vend të jetesës- po helmohen, fituan ajër nga tymi, nga mbeturinat dhe nga plehu. As LSDM-ja vetë, e as bashkë me Selën dhe Merkon bashkë. Por e rëndësishme është se Sela do të shqyrtojë se a do të qëndrojë në qeveri edhe nese nuk ka ligj për gjuhët. Dhe duhet që ne t’i humbim ndjenjar, demek se Sela do ta lëshojë qeverinë. Ajo që gjysma e Strugës është e ngulfatur nga tymi, kjo nuk është me rëndësi, me rëndësi.”, ka thënë Gruevski në paraqitjen e tij të sotme në përvjetorin e Bashkimit të Rinisë së VMRO-DPMNE-së.