Janë shuar gjasat e LSDM-së për të fituar edhe një deputet, ka përfunduar numërimi i votave në Tearcë, pas zgjedhjeve të sotme në vendvotimin 2011, raporton Manastiri Lajm. Nga 714 votues në listë, sot kanë votuar 402 apo 56,30%. LSDM ka fituar 245 vota, VMRO DPMNE 150, BDI një votë, PDSH 1 dhe Aleanca për Shqiptarët 1 votë . Dy vota janë të pavlefshme.