Si shumë të tjerë, edhe ju mund ta keni pyetur veten se për çfarë shërben vrima e vogël afër kamerës.

Faktikisht, kjo vrimë është ndër tre mikrofonat e vogël që gjinden në “iPhone”, transmeton Telegrafi.

Kryesisht, ky mikrofon shërben për analizimin dhe largimin e zhurmave që gjenden në prapavijë kur flisni me dikë në celular, ose kur e incizoni zërin tuaj.

Veç kësaj, ky mikrofon ndihmon që edhe ‘Siri’ t’jua njehë zërin.