“Në Maqedoni ka shpërthyer dhuna në dukje antishqiptare… Kjo është luftë për pushtet midis maqedonasve. Shqiptarët e Maqedonisë kanë inteligjencën të mos përfshihen në një përplasje ku parrulla dhe qëllimi janë të ndryshme…” ka reaguar deputeti socialist dhe ish-kryeministri shqiptar Pandeli Majko.