“Me lirinë, librat, lulet dhe Hënën, kush nuk do të ishte i lumtur”, mendonte poeti Oscar Wilde.

Megjithatë, kënaqësitë më të vogla të jetës, shpesh janë më të shenjta – ashtu sikur ndjenja e largimit pa plan gjatë një pasditeje ose rishikimi i serisë tënde të preferuar.

Nëse në gjithë këto aktivitete se gjeni ndjenjën e duhur – libri padyshim, gjithmonë ju ofron magji, transmeton Klan Kosova.

Atë mund ta gjeni në serinë e romaneve tuaja të preferuara ose në bibliotekat e mrekullueshme që ofrojnë pafundësisht shumë libra.

Më poshtë janë 20 bibliotekat më të bukura në botë – ku humbisni në mënyrë magjike, nëse ju jepet mundësia t’i vizitoni, mos ikni së paku pa një libër.

Tianjin Binhai Library, Kinë


Carturesti Carusel, Romani


Trinity College Library, Ireland
Stadtbibliothek Stuttgart, Gjermani
Stift Admont, Austri
Stadsbiblioteket i Malmo, Suedi
Bibliotheque et Archives nationales du Quebec, Kanada
Livraria Lello, Portugali
Maison de La Littérature, Kanada
Law Library at Iowa State Capitol, Iowa
Ler Devagar, Portugali
Municipal Law Library, Gjermani
Biblioteca Real Gabinete Portugues de Leitura, Brazil
Library at Orchard, Singapur
Boston Public Library, Boston
Joe and Rika Mansueto Library, Çikago
Rijksmuseum Research Library, Holandë
Seattle Public Library, Uashington
George Peabody Library, Maryland
Bibliotheque Nationale de France – Richelieu Library, Francë