Ka filluar një iniciativë qytetare që po shëndrohet në një referendum olnile, ky është peticion online për t’i thënë “JO!”, bashkëpunimit të partive shqiptare me VMRO-DPMNE-së dhe Nikolla Gruevskin.

Të gjithë shqiptarët që pajtohen me mendimin se partitë shqiptare që kanë fituar mandate në zgjedhjet e 11 dhjetorit, duhet të mos koalicionojnë me VMRO-DPMNE-në, peticionin mund ta firmosni: KËTU.

peticion-300x258