Pregaditi: Prof.Dr. Jahja Drançolli

​Nëpërkëmbja e trashëgimisë tonë kulturore në Greqi sot!

Pamje nga rrënojat e pirgut të familjës Kastrioti ose “Pirgut Arbëror” siç e quajnë ndryshe burimet historike. Pjesa jugore dhe lindore e saj!

wp-1488093147185