Me rastin e fundvitit ne organizaten e personave me nevoja te vecanta iu jane dhuruar shume dhurata dhe ata jane vizituar nga personalitete dhe drejtues te institucione te ndryshme.

Nepermjet portalit presheva.com, drejtuesit e kesaj organizate iu janë drejtuar të gjithë atyre që kanë kontribuar gjatë tërë vitit për mbështetjen e tyre.

“Gjatë këtyre ditëve shoqata jonë realizoj me sukses projektin për shperndarjen e dhuratave. Nga aktivistët dhe vullnetarët tanë u shperndan rreth 100  dhurata. Gjithashtu gjate aktivitetit patëm vizita nga drejtues te institucioneve publike komunale ku dhe shfrytëzojmë rastin t’i faleminderojm për mbështetjen dhe bashkëpunimin. Po ashtu i faleminderojm të gjithë qytetarët e komunës tonë si dhe mergimtarët për mbështetjen e tyre per shoqaten tonë përkrahje kjo pa të cilën do ta kishim të vështirë funksionimin.” thonë nga kjo organizatë. /presheva.com/

dhurata-02 dhurata-03 dhurata-04 dhurata-05-1 dhurata-06 dhurata-07 dhurata-08