Prokuroria Speciale Publike për sot në orën 11 ka paralajmëruar se do të mbaj një pres konferencë ku do ta informoje opinionin për rastin e ri “Target”.

Jo zyrtarisht merret vesh për këtë rast se ka të bëjë me përgjimet e paligjshme, gjegjësisht PSP-ja është rrugës për të kuptuar se kush dhe si ka përgjuar.