Mbrëmë në godinën e Qeverisë edhe zyrtarisht janë hapur dyert nga  salla  e re për mbledhje. Kryeministri dhe ministrat mbajtën mbledhjen në sallën e re e cila ishte e pajisur me një tavolinë të rrumbullakët dhe kompjuter të ri.

133709473133709467133709471133709466