1. Varreza

s1

2. Mendon se të bën të dukesh bukur ?

s0

3. Dhëmbët e duhanpirësve

s2

 

4.Duhan-pirja nuk është vetëm vetvrasje, është vrasje !

s4

 

5.Duhani shkakton plakje të parakohshme

s5

 

6.Duke shkarkuar kancerin

s7

7.Pako anti-duhan

s10

 

8.Tymi

s8

 

9.Duhani i thith njerëzit

s11

 

10.Shtrati i vdekjes

s14

 

11.Veshkë-pong

s15

 

12.Duhan pirësi dhe duhan pirësi pasiv

s16

13.Pushka e gjahut

s18

14.Duke ju mbytur të ardhmen

s17

15.Fëmijët e duhan pirësve shkojnë në parajsë më herët

s19