Ndërtesat e veçanta, aq edhe mistike apo të ndaluara kanë tërhequr gjithnjë vëmendjen e njerëzimit.
Dokumentar i shkurtër i një të riu është bërë sensacioni i ri i internetit dhe ka marrë mijëra klikime.

Ai ka filmuar brenda tempullit të Iluminatit. I riu ka dalë në një prej rrugëve të Amerikës, në Uashington District of California dhe ka filmuar në të disa prej ndërtesave mistike, të cilat janë tempuj për shoqërinë sekrete.

Udhëtimi i djalit është tepër interesant në këto rrugë të mbushura me statuja dhe simbole. Pamjet janë tejet mbresëlënëse.