Ka dekada që kanë nisur rivalitetin krejt rastësisht, mirëpo duke qenë më herët se kishin kacafytje dhe thumbime ndaj njëri-tjetrit, ata tashmë kanë filluar që urrejtjen ta shndërrojnë në respekt.

Se kush janë reperët shqiptarë që dikur flisnin deri në mosdurim për rivalët e tyre, e aktualisht kanë ndryshuar këtë qasje, e ndjekim storien e përgatitur.