dhe pse ato thanë se kan pasur 25000 të pranishëm, nga video mund të shifni se gjatë fjalimit të Ali Ahmeti salla ishte gjysmë e zbrazët. ( Zyrtarisht kapaciteti i sallësh është 6000+2000 ulëse, ndërsa në një sallë gjysmë të zbrazët vlersoni vetë se sa të pranishëm ka pasur! ) .

 

Për të shiquar videon klikoni në linkun më poshtë të manastirilajm.com :

https://www.facebook.com/manastirilajm/videos/1788462788062100/