Sekretari i përgjithshëm i OSBE-së Lamberto Zanier të mërkurën dhe të enjten do ta vizitojë Maqedoninë.

Sipas paralajmërimeve, Zanier pritet të bisedojë me presidentin Gjorge Ivanov, me ministrin e Punëve të Jashtme Nikolla Poposki dhe me përfaqësues të partive parlamentare politike.