Punëdhënësit amerikanë kanë hapur në qershor madje 222 mijë vende të reja pune, që është shifra më e lartë në katër muajt e fundit, transmeton KosovaPress.

Shkalla a papunësisë, megjithatë, ka shënuar rritje në 4,4 për qind nga 4,3 për qind sa ishte në maj, pasi që një numër më i madh i amerikanëve ka filluar të kërkojë punë dhe se jo të gjithë arritën të punësohen, njoftoi Ministria amerikane për Punë, transmeton AP.